Veelgestelde vragen

Waarom moet ik een constructieberekening aanvragen?

Een constructieberekening is nodig wanneer u een vergunning aan wilt vragen. De gemeente wil weten of veiligheid gegarandeerd kan worden en of uw constructie voldoet aan de wettelijke eisen. Als u geen vergunning aan hoeft te vragen is het nog verstandig om een constructieberekening te maken, in dat geval heeft u voor uzelf de zekerheid dat uw constructie goed wordt gebouwd. Daarnaast kan een constructieberekening de eventuele verkoop van uw woning positief beïnvloeden, potentiële kopers willen immers graag weten of het huis goed gebouwd is.

Waarom zou ik via constructieberekening-maken.nl een constructieberekening aanvragen?

Bij constructieberekening-maken.nl heeft u altijd de garantie van vaste tarieven. U weet dus voordat u de aanvraag doet al waar u aan toe bent. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan. Daarnaast heeft u na aanvraag al binnen 24 uur contact met uw persoonlijke constructeur.

Heb ik altijd te maken met een bevoegde constructeur?

Ja, bij ons zijn alle constructeurs bevoegd om constructieberekeningen te maken. Zij hebben veel ervaring en een brede technische kennis.

Wat als ik niet tevreden ben?

Als de berekening niet aan uw eisen voldoet of fouten bevat kunt u dit tot drie maanden na afspraak aangeven. De berekening wordt dan alsnog kosteloos aangepast. Dit is uiteraard niet het geval als u met nieuwe informatie komt.

Ik wil graag een aanvraag doen, hoe moet dat?

U kunt een constructieberekening aanvragen door contact met ons op te nemen. Hier vult u uw gegevens in en uw persoonlijke constructeur zal binnen 24 uur contact met u opnemen.

Ik heb klachten over mijn constructeur, wat nu?

Als u klachten heeft kunt u contact met ons opnemen. Wij staan open voor al uw op- en aanmerkingen. Klachten worden serieus in behandeling genomen en er zal altijd een oplossing gezocht worden.

Wanneer en hoe moet ik betalen?

De factuur wordt samen met de berekening naar u toegestuurd. U hoeft dus pas te betalen wanneer u de berekening heeft ontvangen. In onze tarievenlijst kunt u vinden wat de kosten zijn voor bepaalde constructieberekeningen.

Ik wil graag bij jullie werken, kan dat?

Wanneer u als constructeur wilt gaan werken voor constructieberekening-maken.nl kunt u contact met ons opnemen. Indien wij nog een constructeur zoeken zullen wij contact met u opnemen.