Van aanvraag tot constructieberekening

Op constructieberekening-maken.nl kunt u makkelijk en snel een constructieberekening aanvragen. Wanneer u een aanvraag indient zult u binnen 24 uur contact hebben met uw persoonlijke constructeur. Hieronder vindt u de stappen die u (samen met de constructeur doorloopt).

  1. Dien via het aanvraagformulier een aanvraag in. Het aanvraagformulier vindt u in het menu aan de linkerkant.
  2. De constructeur zal zo snel mogelijk telefonisch contact met u opnemen. Dit is uiterlijk binnen 24 uur. Tijdens dit telefonisch contact zal de constructeur u meer uitleg geven en kan een afspraak worden gemaakt.
  3. De constructeur heeft van u correcte en volledige tekeningen nodig om zo de constructieberekening te maken. Als u niet beschikt over deze tekeningen dan zult u eerst een tekenaar langs moeten laten komen om bouwtekeningen te maken.
  4. De constructeur heeft aan de hand van de tekeningen een constructieberekening gemaakt die opgestuurd zal worden naar uw e-mailadres. Op deze manier kunt u altijd en overal beschikken over de constructieberekening, ook kunt u de tekeningen printen.
  5. Tegelijkertijd met het ontvangen van de constructieberekening zult u ook een factuur ontvangen.
  6. U heeft tot drie maanden na de afspraak garantie. Wanneer de constructieberekening niet compleet of goed is, dan krijgt u een gratis aanpassing. Dit geldt uiteraard niet indien u zelf nieuwe wijzigingen doorgeeft aan de constructeur.

Nu een constructieberekening aanvragen? Vul uw contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.